Copenhagen Drummers – The Grand Tour

25. september 2020 kl. 20:00

Begivenhed Navigation

Kom til jubilæumskoncert med de fantastiske Copenhagen Drummers!

I 2020 har Copenhagen Drummers 10 års jubilæum, og i den forbindelse er de erfarne københavnske trommeslagere klar med et nyt og skræddersyet trommeshow, som bliver en gigantisk fejring af jubilæet på deres mest omfattende Danmarksturné til dato.

30.000 mennesker har de seneste år købt billetter til deres shows, som både anmeldere og publikum har taget fantastisk godt imod med ord som ‘energifyldt, medrivende, overraskende, fabelagtigt og imponerende’.

Copenhagen Drummers er kendt for at levere et trommeshow uden sidestykke, og med deres nyeste show THE GRAND TOUR, er der lagt op til et brag af en fest, når publikum i løbet af 90 minutter tages med ind i drengenes fantasifulde univers. Et univers skabt ud fra deres originalitet samt passion for musik og koreografi.

Du kan forvente et fascinerende lysshow samt innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat drengenes smittende energi, vildskab og humor.

Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers’ THE GRAND TOUR rammer Taastrup Teater Og Musikhus.

Du kan læse meget mere om Copenhagen Drummers her: www.copenhagendrummers.dk

Arrangør: Copenhagen Drummers

Spilledato & tid: Fredag d. 25. september 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 299 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)