Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Comedy Zoo On Tour m. Elias Ehlers og Natasha Brock

27. oktober kl. 20:00

Comedy Zoo On Tour præsenterer med Elias Ehlers en af dansk stand-ups spydspidser, der har høstet både fire- og fem-stjernede anmeldelser for sine tidligere shows. Nu er han klar med endnu en omgang jokes, ikke i et decideret one man show, men i en solo-optræden med support.

Elias Ehlers flyttede i 2005 fra Holstebro til København for at gøre livet som komiker til sin levevej. Allerede året efter vandt han både DM i stand-up og første sæson af Comedy Fight Club. Siden har han leveret de to one man shows “Fucking glad”, 2012, og “Helt Perfekt”, 2014 samt touren “Det Dystre Skæg” sammen med Martin Nørgaard og er blevet lovprist af anmelderne for sin helt unikke comedy-stil med ord som “en blændende god historiefortæller” og "Elias Ehlers er klar til det helt store format”.

På vej til “det store format” leverer Elias her et mellemvejsshow, et show mellem to shows, og en forløber til hans næste one man show, der kan opleves i 2018. Showet kommer bl.a. til at handle om hans nyerhvervede status som far og de omvæltninger dét at få et barn skaber i éns tilværelse. Et flow af lårklaskende sjove historier som en skøn forsmag på det endelige one man show.

Med sig på touren har Elias Ehlers Natasha Brock, der debuterede som et af de nye håb ved Zulu Comedy Galla i 2014 og siden har markeret sig på landets comedy-scener, bl.a. på Comedy ZOO. Hun har senest kunnet opleves i dette års Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu.

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 27. oktober kl. 20.00