Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Comedy Zoo On Tour m. Melvin Kakooza, Heino Hansen og Anders Fjelsted

24. november kl. 20:00

Comedy ZOO On Tour byder på tre stærke navne inden for stand-up - Heino Hansen, Anders Fjelsted og vinderen af DM i stand-up 2017 Melvin Kakooza!

Vi kommer godt rundt i krogene med november måneds Comedy ZOO On Tour, der byder
på tre stærke navne inden for dansk stand-up: Anders Fjelsted, vores alle sammens yndlingsbøv, der har mere end 20 år på bagen som stand-up komiker og for tiden hitter med sin podcast “Fjelles fodboldfjol”, Heino Hansen, der bl.a. er blevet belønnet med anmelderroser som “en kæmpe succes” for sit show “Heino i hegnet” og årets nye store navn Melvin Kakooza, som netop har vundet DM i stand-up og her kan opleves på sin første Danmarksturné.

Anders Fjelsted har gennem sin karriere beriget os med de to one man shows “barnligt voksen” og “Lige ved og voksen”, der begge blev store publikumsuccesser. Til forskel fra de tidligere shows, er han dog alligevel begyndt at indse, at han som familiefar med rækkehus i Holte og et konstant flow af regninger nok alligevel er den, der er nødt til at tage ansvar. Men det bliver han ikke mindre morsom af. Anders Fjelsted kan hver uge opleves i sin podcast “Fjelles fodboldfjold”, der bl.a. får fem stjerner på ITunes.

Heino har skabt sig en kometkarriere inden for stand-up. Han debuterede i 2008 og var allerede året efter fast opvarmer for Linda P. Heino kunne efterfølgende opleves til Zulu Comedy Galla i både 2009 og 2010, hvor han også var nomineret til Talentprisen, samt i “DM i stand-up” i 2010 og 2015, hvor han begge gange blev en publikumfavorit og nr. 2 i selve finalen. Heino har i år kunnet opleves i DM i Stand-up, men “kun” som vært, så hans mange fans kan glæde sig til et opleve ham på Comedy ZOO On Tour, i et helt nyt sæt med supersjovt materiale.

Melvin Kakooza er intet mindre end en sensation inden for dansk stand-up. Han er allerede kendt af mange som charmerende konferencier, musiker og tv-vært men komikken har han kun beskæftiget sig med i et år. Alligevel ligger  comedy så naturligt til ham, at han sikrede sig en overbevisende sejr ved dette års DM i stand-up og dermed kan kalde sig Danmarks sjoveste nye navn. Melvin er en fascinerende kombination af afrikansk baggrund, “begge ben på jorden” jyde samt gedigne funnybones. Og det er denne helt unikke sammensætning, der er udgangspunktet for hans vanvittigt morsomme show.

Glæd dig til at opleve denne nye komet inden for stand-up sammen med de to garvede komikere Heino Hansen og Anders Fjelsted. Denne Comedy ZOO On Tour vil du ikke gå glip af.

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 24. november kl. 20.00