Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158 taastrup-teater_neg
SØG EFTER EVENT GENRE

Comedy Zoo On Tour

30. maj kl. 20:00

I maj er vi stolte af at byde på besøg af Brian Mørk Show som tager en håndfuld skarpe komikere med på Comedy Zoo On Tour. Live-udgaven af Brian Mørk Show bliver meget, som man kender det fra tv kombineret med det rene impro-vanvid, hvor hverken komikere eller publikum ved, hvad der kommer til at ske.

Identisk med sit efternavn har Brian Mørk en sort satirisk tilgang til livet. Han er oftest selv genstand for sin barske, men befriende humor - og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring. Som stand-up-komiker er Mørk kendt for sin cool og tilbagelænede stil. Han har desuden skrevet materiale til så forskellige genrer som børne-tv, historierne om flodhesten Dolph og Zulu Awards.

I Brian Mørk Show samler Brian nogle af de stærkeste stjerner på komikerhimlen i et intenst impro show, hvor alt kan ske.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup