Comedy – Der Er Et Yndigt Land, MEN!

22. september kl. 19:00 - 21:00

Danskhed, flygtninge, integration, danske værdier og kulturforskelle… Hvem har ikke fået tudet ørerne fulde, i debatten om netop disse emner?

Emner som alle har en holdning til, men som få tør at sige noget højt om. Ikke desto mindre, skal vi alle forholde os til dem, på den ene eller den anden måde. Disse emner som deler vandene, som tydeliggør de politiske, kulturelle og sociale skel i vores samfund.

Nu gæster Ghaith Kashkul og Simon Riemann Taastrup Medborgerhus, med deres splinternye show ”Der Er Et Yndigt Land, MEN”. I showet vil Ghaith og Simon berøre danskerens mange aspekter, og forsøge at finde frem til hvor danskerens rødder fletter sammen med andres, midt i den hede debat som præger samfundet i dag. Første halvdel af showet er lutter comedy og grin, men i showets 2. halvdel, kan publikum også blande sig i debatten. Vi håber at i vil være med på at starte en inspirerende debat/talk med komikerne.

Ghaith og Simon er nye talenter på Comedy-scenen. De har begge optrådt i hele landet på både Open Mic’s, Comedy Zoo’s store scene, og vandt henholdsvis 1. og 2. pladsen i talentkonkurrencen ”Nyeste Nye”. Begge komikerne blev udvalgt, som nye talenter til Zulu Comedy Festival 2018, og optræder også i festivalens program i 2019.

Ghaith vandt også ”Årets Stjerne” af Team Succes pga. hans skarpe tunge inden for integration, kulturforskelle, danskhed og danske værdier. Dette har fået hans komikerkarriere til at storme frem.

Kom ned og oplev to unge stjerner formidle og nuancere danskheden, og den danske kultur.

Det bliver hylende morsomt!

, ,

Medborgerhuset