Claus Hempler

13. februar 2021kl. 20:00

Claus Hempler tager på turne med kufferten fuld af smukke, danske sange

Den 26. april 2020 udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. Kuffert fuld af mursten er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

For første gang i mange år har Claus Hempler haft en klar følelse af, at et projekt uanset hvad skulle gennemføres. Her kom lyden af noget, han ikke havde hørt eller lavet før. Det var følelsen af at være på opdagelse ligesom i karrierens start, hvor han sad på drengeværelset på Fyn og skrev sange for første gang. Hvor arbejdet var sjovt fra start til slut. Han fortæller om processen:

"I løbet af en måned havde jeg skrevet 17 sange. Det kom helt ubesværet. Jeg kunne fra start se, at jeg havde fat i noget med det danske sprog. Sådan er det, når man selv bliver fascineret af det, man laver. Jeg blev nysgerrig. Hvad bliver næste linje mon? Hold kæft hvor var det sjovt! Det er længe siden, jeg har haft det sådan,"

Det nye album er produceret af Mahler & Bir (Lars Skjærbæk og Christoffer Møller), som begge har spillet med og produceret for en lang række danske musikere. Det er erfarne folk, og tilgangen har været, at hvis der var en god sang, så skulle den på bordet og indspilles uden for meget snak. De fleste dage startede med, at en sang blev taget op, idéer blev sat i gang, og når dagen var omme, var sangen indspillet.

Spilledato & tid: Lørdag d. 13. feb. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 250 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser

13. februar 2021