Claus Hempler & Marie Key // Musik i Byparken

26. junikl. 20:00

Lørdag d. 26. juni kan du opleve to af Danmarks helt store musikere, Claus Hempler og Marie Key. En fantastisk sommeraften venter.

Claus Hempler:
Den 26. april 2020 udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. Kuffert fuld af mursten er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af fyrrerne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

Det nye album er produceret af Mahler & Bir (Lars Skjærbæk og Christoffer Møller), som begge har spillet med og produceret for en lang række danske musikere. Det er erfarne folk, og tilgangen har været, at hvis der var en god sang, så skulle den på bordet og indspilles uden for meget snak. De fleste dage startede med, at en sang blev taget op, idéer blev sat i gang, og når dagen var omme, var sangen indspillet.

Marie Key:
Oplev Marie Key solo på scenen, hvor hun vil fremføre nye og gamle sange.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperimentmed det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke,om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det - det er faktisk kommet bagpå mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov atbarbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til atsnakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer isætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og nyfor mig.”

Retningslinjer og kapacitet:
Vi (Taastrup Teater & Musikhus) tager forbehold for de retningslinjer og restriktioner ifb. med Covid-19, der måtte være på det gældende tidspunkt.

Vi tager i første omgang udgangspunkt i de retningslinjer, der var gældende før nedlukningen tilbage i december 2020, hvor max kapaciteten var på 500 siddende gæster.

Når de endelige retningslinjer bliver offentliggjort melder vi ud om dette, så alle kan få en sikker og god oplevelse.

Hvis der ikke er åbnet op for udendørs kulturelle arrangementer til den tid, får billetkøberne selvfølgelig refunderet sine billetter.

Gør vejret det uforsvarligt at afholde arrangementet på dagen, bliver det aflyst, og billetkøbere får refunderet sine billetter.

Spillested: Byparken v. Hedehuset, Hovedgaden 371B, 2640 Hedehusene

Spilledato & tid: Lørdagd. 26. juni kl. 20.00 (Portene til Byparken åbner kl. 19.00)

Billetpris: 315 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Unummererede Siddepladser