Casper Milton

19. april 2019 kl. 21:00

CASPER MILTON

Casper Milton står bag pophittene ‘#KBH’ og ‘Drømmevilla’, som begge er blevet mødt med positiv respons, siden de udkom i henholdsvis 2015 og 2016. I efteråret 2016 fremhævede flere af de større danske musikaktører Casper Miltons musik, bl.a. musiktjenester som både MTV og VH1. Begge radiostationer fremhævede begge hans single ‘Drømmevilla’, som desuden blev tilføjet til deres officielle spillelister sammen med to andre af Miltons numre.

Med op mod 30.000 månedlige lyttere på forskellige musiktjenester, samt en halv million plays på Spotify, er Milton nu parat til at indtage scenen til sommer med helt nyt musik.

Miltons musik kan beskrives som værende et moderne bud på den klassiske singer-songwriter musik. Han bruger det danske sprog til at fortælle ærligt om følelser og tanker samt, hvordan han oplever verden omkring sig. Casper Milton formår at drage lytteren ind i sit univers på en unik og charmerende måde, og for ham er det vigtigt at give noget af sig selv og være ærlig for, at han på bedst mulig måde kan vise sin personlighed gennem musikken.

Spilledato & tid: 19. april 2019 kl. 21.00 (Baren åbner kl. 20.00 - Dørene til salen åbner 20.45)

Billetpris: 125 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

19. april 2019