Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

Carsten Bang: ALTER EGO – et one man show om os

4. oktober kl. 20:00

Begivenhed Navigation

Jeg ved, hvem jeg er – men er jeg altid den samme? Spørger Carsten Bang i sit kommende og´femte one man show ALTER EGO.

Igen beriger Bang os med det skarpsyn og den karakteristiske comedy-stil, der henover de sidste mere end 20 år har resulteret i udsolgte sale, utallige fire- og femstjernede anmelderroser og placeret ham i “superligaen” af komikere.

“Nogen gange er jeg entusiastisk – andre gange opgivende. Nogen gange praktisk og logisk – andre gange hovedløs. Nogen gange er jeg fuld af selvtillid – andre gange bare fuld.”

Med sit velkendte lune, blotter Bang sin personlighed i en kredsen om det store spørgsmål, hvor ofte vi i virkeligheden er os selv frem for vores Alter Ego - denne bedre udgave af os selv, som vi allerhelst vil se os som værende?

Glæd jer til endnu en filosofisk, øjenåbnende og stærkt underholdende oplevelse fra Carsten Bang, der denne gang står ansigt til ansigt med flere ansigter af sig selv.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup