• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Carmen – Opera Hedeland

9. august kl. 20:00

DKK167 - DKK550

Til august opføres en af verdens mest populære operaer under åben himmel. Carmen er fyldt til bristepunktet med kærlighed, passion, mord, humor og skøn musik.

Der opføres årligt opera i Hedeland Naturparks naturskønne omgivelser på Danmarks største permanente udendørsscene. Amfiscenen er omsluttet af en sø, græsbanker og himlen, hvilket giver publikum et mangefold af sanseindtryk. For at fuldende helhedsoplevelsen kan gæster forud for selve forestillingen nyde en picnic, der enten er hjemmelavet eller bestilt fra Meyers.

Opera Hedeland ønsker at åbne operaens verden for nye operagængere. Først og fremmest tilbydes en aften i mindre formelle rammer – uden dog at gå på kompromis med den kunstneriske kvalitet eller gode siddepladser.

Derudover er netop årets forestilling, Carmen, særdeles velegnet for operajomfruer. Melodierne er velkendte - selv for folk, som ikke til daglig hører klassisk musik. Handlingsforløbet er relativt simpelt og derudover er det muligt at blive hjulpet på vej af danske undertekster til den franske sang.

Opera Hedeland har desuden lavet en operaordbog, hvilket giver mulighed for at lære begreberne fra operaens verden at kende forud for forestillingen.

Signaturpartiet, Carmen, synges af Andrea Pellegrini mens de mandlige bejlere Don José og Escamillo spilles af hhv. Magnus Vigilius og Emil Havold Næshagen.

Sted: Hedeland Amfiteater, Tranemosevej 8 ved Lergraven, 2640 Hedehusene
Dato og tid: 9., 16. og 17. august kl. 20.00