SØG EFTER EVENT GENRE

Carl Emil Petersen (SOLO)

10. marts kl. 20:00

Carl Emil Petersen debuterede 5. oktober med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" har fået et kuld stedsøskende og hermed klar til sammen at drage ud til en voksende publikum skare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben på jordens gyngende grund." Læs hele anmeldelsen.

Dele af albummet er indspillet i Los Angeles sammen med Sune Wagner. Fra albummet kan man blandt andet høre singlerne "Liv før døden" og "Skærgården".

Til foråret tager tager Carl Emil på tour helt alene. "Jeg har altid haft lyst til en dag, bare at pakke en bil og tage afsted på egen hånd. Spille mine sange, præcis som jeg skriver dem, kun mig og en akustisk guitar. Til vinter sker det endelig; Jeg tager på min første omfattende solo turné i hele landet. Alle er inviteret!"

Spilledato & tid: 10. marts 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 160 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede (siddepladser)