Burhan G – Akustisk

22. aprilkl. 8:00 - 17:00

Den danske pop- og Rnbstjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og uptempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller Kalder Mig Hjem, Jeg Vil Have Dig For Mig Selv og ikke mindst ørehængerne Mest Ondt, Tættere På Himlen, Karma. Siden det syvende studiealbum ”Pas På Pigerne” fra 2016, har Burhan holdt en pause fra albumudgivelserne, men til gengæld udgivet den ene hitsinglen efter den anden. Senest singlerne ”Du” sammed med Node, ”Samme Vej” med Karl William og sidst men ikke mindst julehittet ”Tinka” med Frida Brygmann. Når man oplever Burhan G live, er man således sikker på en hitspækket oplevelse, leveret af den talentfulde og charmerende entertainer.

En god sang bygger på personlige oplevelser, og Burhan er, med sin klokkeklare vokal, en af de bedste artister i Danmark til at synge sine følelser ud, så publikum kan mærke det. Det kunne mærkes helt hjemme stuerne, da Burhan G deltog i TV2’s Toppen af Poppen i 2017.

Med 7 studiealbums af velkomponerede- og producerede numre, der har medfødt utallige guld- og platinplader, lægger Burhan G sig utvivlsomt i førerfeltet af dansk pop.

Spilledato & tid: Torsdag d. 22. april. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 395 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede siddepladser