SØG EFTER EVENT GENRE

Bryan Rice (AFLYST)

3. februar kl. 20:00

Bryan Rice er de seneste år blevet synonym med god, engelsksproget pop i international klasse. Hits som No Promises, Breathing, Homeless Heart, Can’t say I’m sorry m.fl. klinger velkendt hos mange danskere og hans stærke vokal er en fast del af radiokanalernes repertoire og i højtalerne på danske og udenlandske scener. Succes i b.la. Belgien, Sydafrika, Asien osv. gør danske Bryan Rices fremtid på stjernehimlen mere og mere klar.

Bryan er de seneste år også set i andre sammenhænge som fx. Teaterkoncerten Stupid Man på Black box og Bellevue Teatret, diverse TV programmer og store shows som Dansk Melodi Grand Prix, som radiovært på Radio Køge med programmet ‘Tal Ordentligt’ og senest i Rollen som cremekongen Ole Henriksen i den stort anlagte symfoniorkester musicalkoncert ‘I Love It in concert’

1. september 2017 udgav Bryan sit 6. udspil på 12 år, “Bryan Pt. 1” med singlerne “Warriors” og “Tell It To My Body”. En EP i 2 dele som indeholder hans bud på 6 dystre sider af kærligheden, først i egne versioner, og på Part 2 i duetter/remixes osv. Anmelderrost og med stor interesse fra både Kina og England.

Musikiværksætter, er Bryans selvopfundne titel, og med den tilgang skaber han sin levevej. Intimkoncerter, workshops, store shows, festivaller og foredrag, alt kan lade sig gøre for en mand, der har levet af at stå på en scene i snart 13 år og som nyder det i fulde drag. Men bag det hele ligger musikken, teksterne, inspirationen planlægningen, ideerne, indspilningerne, og tiden i studiet. Det er her, at iværksætteren kommer frem og det store drive skal udnyttes.

Arrangør:

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 3. februar 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 160 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede (siddepladser)