(B)ROMANCE – EN MUSICAL

7. november kl. 20:00

DKK200 - DKK340

En rørende musical oplevelse får Repremiere!

Den 10. oktober får den nykomponerede danske musical (B)Romance Repremiere på Sceneriet i København, hvorefter musicalen skal på turne rundt i landet, bl.a. til Kulturværftet og Taastrup Teater & Musikhus.

En dansk, nykomponeret musical er efterhånden lidt af et særsyn på landets teaterscener, hvor produktionerne med helt eller delvist udenlandsk ophav er i stort flertal. Men med (B)Romance er der tale om en 100% dansk musicalproduktion, skabt helt fra bunden af musikerne Christian Berg og Mikkel Petterson og forfatteren Andreas Garfield. I fællesskab har de tre fra starten haft det mål, at skabe en dansk musical, som kan måle sig med de mindre musicals, der huserer på Broadway.

Kort fortalt er (B)Romance et klassiske trekantsdrama med et moderne twist. Titlen hentyder til det stærke venskab mellem to mænd og musicalen handler om hvad der sker med det venskab, når en kvinde kommer imellem? Ved skæbnens ironi bliver begge mænd forelskede i den samme kvinde men kun den ene kan få hende. Spørgsmålet er om venskabet kan overleve og hvad der skal til for, at de to mænd kan finde sammen igen? Dette dilemma er omdrejningspunktet i en rørende fortælling om venskab, kærlighed og ikke mindst tilgivelse, som nu snart kan opleves over hele landet.

Musicalen blev nyopført på Sceneriet sidste efterår og ved den lejlighed skrev CPH CULTURE blandt andet, at ”(B)romance hører blandt sæsonens mest opløftende danske udspil indenfor musikdramatik”. Nu er (B)Romance så færdigudviklet og klar til Repremiere den 10. oktober på selvsamme Sceneriet.

På scenen står der et par håndfulde professionelle skuespillere og musikere på scenen, bl.a. stor-talenterne Rasmus Rothaus Faartoft, Nikolaj Dencker Schmidt og Selene Munoz. Erfarne Mads M. Nielsen sætter i scene og allestedsnærværende Benjamin La Cour har lavet scenografien.

Mere info; Michael Bentholm, MusicalDanmark. Tlf. 22 307 318. E firserne@live.dk.

Arrangør: MusicalDanmark

Spilledato & tid: 7. novemberl 2018 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Varighed: 85 min. excl. pause.

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart):

PG1:  340 kr. + gebyr

PG2: 320 kr + gebyr

Grupperabat:

PG1 gruppe min. 10: 270 kr. + gebyr (Kontakt Taastrup Teater & Musikhus for bestilling via billetter@htk.dk)

PG2 gruppe min. 10: 255 kr. + gebyr (Kontakt Taastrup Teater & Musikhus for bestilling via billetter@htk.dk)

Unge Under 25: 200 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser