• Denne begivenhed er allerede afholdt.

BOBO MORENO – BO STIEF – OLE KOCK HANSEN

16. november kl. 20:00

BOBO MORENO – BO STIEF – OLE KOCK HANSEN
Dansk trio i verdensklasse

Tre stærke mænd viser følelser og spilleglæde i en trio, der er lige så vellydende som den er simpel: vokal, piano, bas. Uden sikkerhedsnet spiller de, med stor spontanitet, musik i verdensklasse og skaber koncerter, der både byder på grovswing og knappenålsstemning.

Genremæssigt befinder de sig mellem det bedste fra Pop, Rythm&Blues og Jazz, med et sangvalg, der spænder over Hendrix, Lennon, Joni Mitchell og Cole Porter.

Bobo Moreno har i de sidste tyve år vist sig som en af de største sangere herhjemme. Ole Kock Hansen og Bo Stief har siden midttresserne været toneangivende ikoner på musikscenen.

Siden 2007 har deres koncerter begejstret publikum i Danmark, Sverige og Frankrig. 2010 bød på den meget roste CD 50 Ways To Leave Your Lover, som blev vel modtaget af både anmeldere og lyttere.

Den indtil videre sidste CD fra trioen er Dreamsville. Denne gang har de dog udvidet lyden med den legendariske trommeslager, amerikaneren Adam Nussbaum!

Spilledato & tid: 16. november 2018 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser