Bisse

26. april kl. 20:00

Fredag d. 23. november udkommer Bisses niende album 'Tanmaurk'. Det er Bisses Danmarksrevy og review af Danmark. En reve om moderlandet og revitalisierung af fædrelandet. Albumtitlen er en såkaldt translitteration af ‘Danmark’, således som det nævnes første gang på dansk jord på Den Lille Jellingesten. Albummet kan også betragtes som sangskriverens forsøg på en translitteration af hans egen personlige Danmarkshistorie.

Med 'Tanmaurk' slutter Bisses såkaldte Landstrilogi, som desuden udgøres af dødsalbummet 'Højlandet' samt barndomsalbummet '19. 6. 87'. Bisse marcherer således fra dødens hinsidige højder ned gennem barndommens afblomstrede dale og ind i de dennesidige danske marke(de)r.

I forbindelse med albummet drager kunstneren på en lille Danmarksturné, som han kalder for Tanmaurkrevyen. Han medbringer sin faste bissebande bestående af Adi Zukanovic (synths), Lars Bech Pilgaard (guitar), Bjørn Heebøll (trommer) og Mads Brinch (bas).

Spilledato & tid: 26. april 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser