Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Birthe Kjær & Feel Good Band

4. november kl. 20:00

Birthe Kjær turnerer også i 2017 med sit store, "Feel Good Band", som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på DK4´s "Fællessang i Mariehaven".

Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", "Pas på den knaldrøde gummibåd", "Sommer og sol", og "Tennessee Waltz" - alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album "Smile", som hun udgav i 2011, med sange som "Such a night", "For once in my life" "Slow boat to China".

Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ?My way?, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album "Lige fra hjertet", med sange som "Sku´vi ikke lave lidt ballade", "Achy breaky heart" og "Du betyder alt for mig". Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved det store Dansktop Prisen 2016 show i Herning. Og også i år fik hun en pris, nemlig i kategorien Bedste Koncertnavn 2017. Men det blev ikke kun ved 1 pris i år, Birthe blev også tildelt den fornemme Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup