Biblioteket -What’s in it for me?

11. august 2019 kl. 0:00 - 31. maj 2020 kl. 0:00

Kom med på en rundvisning af biblioteket og hør om alle ressourcerne og de fede bøger.

Hvad kan man egentlig bruge biblioteket til? Og hvorfor overhovedet bruge tid på at læse?

Vi tager jer med på en rundvisning af biblioteket, hvor samtalen er i fokus. Vi snakker om de forskellige ressourcer vi kan tilbyde og fortæller om, hvordan du kan bruge biblioteket, når du skal skrive en opgave.
Ved fagbøgerne diskuterer vi kildekritik og ved skønlitteraturen sætter vi fokus på læselyst og finder spændende og relevante bøger frem.
Vi snakker også om de digitale ressourcer som biblioteket tilbyder.

Besøget varer ca. 1 time, og vi tilpasser det gerne efter jeres niveau og ønsker.

Fag: Dansk
Læringsmål: Genreforståelse, biblioteksbrug, læselyst, inspiration, kildekritik og faglig læsning

Målgruppe: 7.-10. klasse
Dato og tid: kl. 9-10 på hverdage