Besøg Biblioteket

1. september 2019 kl. 9:00 - 1. maj 2020 kl. 9:00

Begivenhed Navigation

Hvad kan man bruge biblioteket til? Tag med på eventyr på biblioteket og styrk læselysten.

Få en rundvisning på biblioteket og bliv meldt ind. Hvor finder man spændende bøger til frilæsning og fordybelse i fakta? Hvad kan biblioteket tilbyde af forskellige aktiviteter?
Eleverne bedes medbringe indmeldelsesblanket og sundhedskort. Besøg og præsentation tilpasses elevernes klassetrin. Der er selvfølgelig tid til både lån, leg og madpakker.

Læringsmål
Vi ser på omverdensforståelse, læseudvikling og får viden om bibliotekets tilbud

Kan bookes fra september 2019 ved at skrive til RasmusJe@htk.dk

Fag: Dansk
Læringsmål: Genreforståelse, biblioteksbrug, læselyst, inspiration og faglig læsning.

Målgruppe: Indskoling, 0.-3. klasse
Dato og tid: kl. 9-10 på hverdage
Hvor: Taastrup bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup og Hedehusene bibliotek, Hovedgaden 516B, 2640 Hedehusene
Varighed: ca. 1 time

En del af Kulturpakken for alle skoler i Høje Taastrup Kommune.

Start:
1. september kl. 9:00