Besøg biblioteket

1. september 2020kl. 0:00 - 1. juni 2021kl. 0:00

Dette tilbud er desværre aflyst.
På grund af situationen med Corona kan vi desværre ikke tage i mod jer på nuværende tidspunkt.

Hvad kan man bruge biblioteket til? Tag med på eventyr på biblioteket og styrk læselysten.

Vi tager jer med på en rundvisning af biblioteket, hvor samtalen er i fokus. Vi snakker om de forskellige ressourcer vi kan tilbyde og fortæller om, hvordan du kan bruge biblioteket. Men mest af alt sætter vi fokus på læselyst og finder de rigtige bøger til alle. Der vil nemlig være tid til selv at finde bøger og låne med hjem. Vi snakker også om de digitale ressourcer som biblioteket tilbyder.

Eleverne skal medbringe indmeldelsesblanket hvis de ikke er meldt ind i forvejen.

Hent Indmeldelsesblanket her

Besøget ruster eleverne til at lære folkebiblioteket og dets muligheder at kende, og til selvstændigt at orientere sig på biblioteket. Besøget varer ca. 1 time, og vi tilpasser det gerne efter jeres niveau og ønsker.

Hvor: Taastrup bibliotek og Hedehusene bibliotek
Dato og tid: kl. 9-10 på hverdage (efter aftale)
Målgruppe: 0.-10. klasse
Billetpris: Gratis, tilmelding via bibskoler@htk.dk