SØG EFTER EVENT GENRE

UDSOLGT – BASSHUNTER // DJ ALIGATOR // BARCODE BROTHERS

9. oktoberkl. 21:00

KONCERT RYKKET FRA FREDAG D. 3. APRIL TIL FREDAG D. 9. OKT. 2020 FOR AT FOREBYGGE SMITTE AF CORONAVIRUS

Kom med til en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når Taastrup Teater & Musikhus præsenterer Basshunter // DJ Aligator // Barcode Brothers!

Basshunter er den ultimative bass-skaber, og artistens liste med verdenskendte tracks er lang: ”Boten Anna”, ”All I Ever Wanted”, ”Now You’re Gone”, m.fl. Basshunter har over 1 milliard views på Youtube, mere end 6 millioner solgte album, samt 2,75 millioner følgere på Facebook.

En af Danmarks bedst sælgende Dj’s åbner posen med hits som ”The Whistle Song”, ”Lollipop” og ”Doggy Style”. Det bliver en fest du sent vil glemme, når DJ Aligator fyrer op under bassen!

Barcode Brothers er tilbage igen med fuld skrue efter manges opfordringer. De slog igennem i 1999 med singlen “Dooh Dooh” og udgav debutalbummet “Swipe Me”. Senere kom album nr. 2 ”BB02” med bl.a megahittet ”SMS”. Barcode Brothers er godt varmet op, der er virkelig drøn på og de kommer med et DJ show med dans og performance. Få en oplevelse af hvordan en fest skal være – armene over hovedet hele vejen igennem koncerten!

Spilledato & tid: Fredag d. 9. okt. 2020 kl. 21.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 20.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart):270 kr. (Inkl. gebyr) (Ungerabat på 25 % for unge under 25)

Pladser: Ståpladser (Der vil være enkelte siddepladser til koncerten, men det er efter først-til-mølle princippet)