Bag Duggede Ruders Juleshow

11. december kl. 20:00

'Bag Duggede Ruder' og Taastrup Teater & Musikhus afholder 'Bag Duggede Ruders Juleshow'.

Det årlige højdepunkt og samtidig den koncert med flest musikinteresserede gæster i BDR regi, er i år flyttet til Taastrup Teater & Musikhus. Sidste år havde vi ikke plads til alle gæster, så i år vil vi være sikre på, at alle kan komme ind.

Kom og oplev årets sejeste husorkester sammen med 10 af landets førende solister, croone sig igennem nøje udvalgte temasange + selvfølgelig et udpluk af julens gode, gamle sange.

Der er ikke et øje tørt, når vi afslutter Bag Duggede Ruders 2019 sæson – til gengæld kan du gå på juleferie med ro i sjælen.

Som altid annoncerer vi ikke hvem der spiller og synger – kun at det bliver godt!

Check i øvrigt Bag Duggede Ruders facebookside, for oplysning om tidligere optrædende. Det kan du gøre lige HER

Vi glæder os til at se dig!

Arrangør: Bag Duggede Ruder og Taastrup Teater & Musikhus

Spilledato & tid: 11. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser