Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bag Duggede Ruder

23. oktober kl. 17:30 - 22:00

Ku’ du tænke dig at opleve rytmisk musik og svedig klubstemning i Tåstrup?
Så skal du være med til at stifte og starte vores nye musikklub, med 10 årlige koncerter.
Konceptet er enkelt:

• Der er en koncert om måneden, undtagen i juni og juli.
  • Ved hver koncert kommer du til at opleve 2 forskellige acts. Vi siger ikke hvem det er – det skal være en overraskelse. Men du kan stole på, at kvaliteten er i orden.
  • Koncerterne er altid på en hverdagsaften og slutter senest kl. 23.
  • Man melder sig ind for et år ad gangen og betaler 1.000 kr. for 10 koncerter.

For at illustrere type og kvalitet af underholdning, har vi arrangeret en koncert, i forbindelse med den stiftende generalforsamling.

Generalforsamling afholdes mandag den 23. oktober kl. 17.30 i Taastrup Kulturcenter - Koncertsal, Poppel Alle 12, 2630 Taastrup.
Koncert afholdes efterfølgende mandag 23. oktober kl. 20.00 i Medborgerhuset/Lipperts – Store-Sal, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup.

Billetter til koncerten udleveres i forbindelse med generalforsamlingen.

Allerede onsdag den 13. december holder klubben årets store julekoncert, med husband og 10 forskellige solister. Og så starter vi for alvor i januar 2018!

Hvis dette lyder tiltalende, så meld dig til den stiftende generalforsamling/informationsmøde OG efterfølgende koncert, ved at sende en mail til Søren Lau Andersen på bagduggederuder@gmail.com. Skriv dit navn, mail og telefonnummer. Du modtager efterfølgende en bekræftelse, samt oplæg til klubbens vedtægter (hav tålmodighed – returmailen kommer ikke lige med det samme, men udsendes, når vi har tilmeldinger i hus).

Der er plads til ca. 150 personer i Store sal på Lipperts, så skriv hellere i dag, end i morgen!

Vær med til at gøre levende musik i Tåstrup stort igen – vi glæder os til at skabe fede musikoplevelser sammen med dig!

Rytmisk hilsen fra den kommende bestyrelse:

• Jeanne & Arne (Frisør Steen i Taastrup)
  •  Chanette & Søren (Nattergalevej 15)
  • Lone & Lars (Nattergalevej 13)

, ,

Lipperts