• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Bad Boy Carwash

15. september kl. 10:00 - 14:00

Få vasket din bil og gør en god gerning!

Ressourcen og Medborgerhuset i Taastrup er gået sammen om arrangementet "Bad Boy Carwash".

Ressourcen arbejder ud fra devisen om, at selv om du har været kriminel eller er et sårbart menneske, kan du sagtens have et job og være til stor gavn for en arbejdsplads. Vores erfaringer viser, at de fleste der får en chance for at vise, hvad de kan - i et job – undgår at lave ny kriminalitet.

Ressourcens ønsker for dette arrangement at vise lokalsamfundet og dets virksomheder, at der findes masser af mennesker, der trods en kriminel baggrund kan være en god medarbejder og et plus for en virksomhed. Her kan du møde de borgere, som Ressourcen arbejder med, personalet og desuden få vasket din bil.

Vi giver kaffe og kage, mens du venter. Du bestemmer selv, hvad du vil donere for at få vasket din bil. Overskuddet fra arrangementet går til en fælles social tur til vores borgere.

Ressourcen tilbyder afklaring- og vejledningsforløb rettet mod uddannelse eller ordinær beskæftigelse. Målgruppen er borgere over 18 år, med psykosociale problemer, f.eks. misbrug, kriminalitet, ADHD, psykiske lidelser, lavt selvværd mm.

Arrangementet Bad Boys Carwash finder sted d. 15 september 2018 kl.10 -14:00 på parkeringspladsen ved Medborgerhuset I Taastrup

Begivenhed Kategori:

Medborgerhuset