Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Back to the 80’s

21. oktober kl. 21:00

”Det ultimative Live 80’er band” skrev pressen efter Langelandsfestival.

”Back to the ’80s spiller en bred menu af ”number 1 hits” fra de glade 80’ere. Det der kendetegner orkesteret er humør, energi, overskud og en velspillet samling kendte hits der får publikum til at føle sig del af en fest, der ikke har set sit lige”.

Syng og dans med og føl dig total teenage-agtig på den fede måde, smid hæmningerne og vær med til at løfte taget af – hvor end festen foregår.

Forsanger Charlotte Vigel kendt fra radio og tv kan få mænd i smoking til at ligge på knæ foran scenen, få pigerne til at løfte op i blusen og få selv det værste øl-kor til at føle sig som lækre korpiger fra Pointer Sisters. Charlotte er simpelthen skabt til at underholde og har sunget 80’er hits fra hun var 10 år.

På guitar, lead sang og kor er Flemming Schiller Københavns største provo der fyrer den max af på sine guitarer og elsker at stå med det ene ben på monitoren og spille den gældende guitarsolo, alt imens han vrikker med røven. . . . .

Er du til fest og farver er dette orkesteret! Der er knald på fra første øjeblik og publikum kaster sig rundt til sidste tone er ringet ud.

PAKKETILBUD - DEN 3. KONCERT GRATIS

Køb billet til vores 70'er, 80'er og 90'er fester (ABBA CZ, Back to the 80's og We are the 90's) og få den tredje GRATIS!

Tjek de to andre koncerter ud her:

BILLETTER TIL ALLE TRE KONCERTER SKAL VÆRE I KASSEN, FØR TILBUDDET KAN INDLØSES

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus