Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

Back In Black

13. oktober kl. 20:00

Begivenhed Navigation

Så er der rock på programmet i Taastrup Teater og Musikhus!!!

Og det er ikke mindre end AC/DC's sange, som vil blive spillet af de hårde dreng fra Back In Black!

Back In Black's force er den sikre og troværdige levering af det klassiske AC/DC-repertoire med rod i 70-udgivelserne. Her taler vi om numre som "Whole Lotta Rosie", "Jailbreak", "TNT" og ikke mindst "Highway to Hell". Et par genhør med de nyere klassikere fra tiden med Brian Johnson bliver det også til, for hvad er en AC/DC-aften uden "Hells Bells", "You Shook Me All Night Long" og, selvfølgelig, "Back in Black"?

Back In Black sætter en ære i at spille AC/DC så tæt på originalerne som muligt og levere et sceneshow med lige så meget "knald på".

Back In Black er et AC/DC – Show med dertilhørende kirkeklokke i ”Hells Bells”, kanoner i ”For Those About To Rock”, skoleuniform til guitaristen…..

Dermed er der lagt i kakkelovnen til et se- og høreværdigt "allmost the real thing" – show med Back In Black.

Musikken er fra vores side erklæret 100% øl- og skråle-med-egnet, og indeholder desuden ingen kunstige tilsætningsstoffer: det er pure rock'n'roll!

We Salute You!

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus