Astro Buddha Agogo

1. decemberkl. 9:30 - 10:30

Gratis

For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for. Målet med skolekoncerten er at give børnene en ny og spændende musikalsk oplevelse, der vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke normalt hører, når man tænder for radio og tv. Saxofonisten Michael Blicher blev med Astro Buddha Agogo i 2013 indstillet til DMA award for deres evne til at spille med en smittende energi, på et højt niveau, på tværs af genrer. Bandet indbyder til en oplevelse for både øjne, ører og hele kroppen – for publikum i alle aldre.

Orkesteret høstet mange roser for deres livekoncerter med ord som “Spilleglæde i overmål”, “to timers tæt sammen spillet, swingende, medrivende og afvekslende jazz”.
”Blicher er en komponist velsignet med ørehænger-kvaliteter og hans stærkt riffbaserede kompositioner har det med at blive hængende længe”. ”Danmarks, for tiden, mest råswingende orkester” Politiken.

En lærer skriver om gruppen: De er eminente til at stable en fest på benene, de engagerer deres publikum, de tager børn som voksne alvorligt, og så er de nogle gudsbenådede lune underholdere, som det er svært ikke at holde af.

Uddrag fra Astro Buddha Agogo-anmeldelse i Musikmagasinet Gaffa:
”... tre af vores mest talentfulde musikere er gået sammen om et pokkers swingende og charmerende projekt, en trio bestående af orgel, trommer og saxofon..... en dybt original lyd fra et hamrende velspillet og velsmurt orkester.
Der bliver spillet hamrende veloplagt med en diktion og overblik, som jeg her hjemme kun mindes at have oplevet hos de langt mere talstærke New Jungle Orchestra.” Torben Holleufer.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 1. december 2020, kl. 9.30
Målgruppe: Mellemtrin
Billetpris: Gratis, tilmelding nødvendig