Askling

31. maj kl. 21:00

Begivenhed Navigation

Det er gået stærkt for den kun 17 årige Emma Askling.

I august vandt hun ”Tak Rocks Talentpris” på Smukfest – og åbnede i denne forbindelse P3 Teltet. Hun udsendte første singlen ”Missing you” i november, og seneste single ”It’s you (ft. Gavin)” er netop streamet over 4,2 mio. gange alene på Spotify.

Askling er også godt bemærket hos de unge på de sociale medier, med små 17.000 følgere på Facebook og er godt repræsenteret på Instagram. Hun har pt. over 73.000 mdr. lyttere på Spotify. Askling er bl.a. i rotation på P3 og P7 mix og er addet på udenlandske stationer, som fx den færøske VoxPop Radio! Asklings nye single "So Precious" landede i fredags! I kan lytte den her: https://askling.lnk.to/SoPrecious.

Den har rundet 38.000 streams allerede og den er addet på følgende officielle Spotify playlister:
- New Music Friday (Norden)
- New Music Friday Denmark
- New Music Friday Iceland
- New Music Friday Sweden
- Uuden Musiikin Lista Finland
- Ny Musik (Topsify Danmark)
- Oh My Pop!
- GRL PWR
- FOMO

Her udover er den addet på Apple Music’ “Best Music Of The Week” playliste. Singlen er bl.a omtalt på musikblogs i USA, Sverige, Holland, Belgien, England og Indonesien.

Der udkommer yderligere 2 singler yderlige inden sommeren 2019!

Spilledato & tid: 31. maj 2019 kl. 21.00 (Baren åbner kl. 20.00 – Dørene til salen åbner kl. 20.45)

Billetpris: 125 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser

Der vil være enkelte siddepladser til koncerten, men det er efter først-til-mølle princippet.

31. maj