Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Arkæologi i Nærheden – Foredrag

28. september kl. 19:30

GRATIS

Foredrag af museumsinspektør Maria Lizette Jacobsen, Kroppedal Museum Torsdag den 28. september 2017 kl. 19.30 i Hedehuset lokale 2, Hovedgaden 371 2640 Hedehusene. Foredraget handler om arkæologien i sten-, bronze- og jernalder i NærHeden.

Hvilke gamle historier gemme sig under den nye bydel?

Arkæologerne fra Kroppedal Museum har i flere omgange undersøgt de de store arealer, der skal rumme den nye bydel, NærHeden.Spændende fund fra hele oldtiden fortæller om en fortid fuld af liv - og død. Fund som flintredskaber og fint dekorerede keramikskår er fundet ved udgravningen. Og meget heldigt, et stykke af en kobberøkse, en celt, som anvendtes ved kultiske sammenkomster i bronzealderen, er fundet. Det er Danefæ!

Maria har billeder med fra Udgravningen.

Det er helt GRATIS at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding kan gøres ved "Køb billet"-knappen ude i højre side, hvor du skal indtaste dine oplysninger.

Tilmeldingen skal ske senest d. 26. september.

GRATIS

Hedehuset