SØG EFTER EVENT GENRE

Annika Aakjær – Et One-Woman Show

5. oktober kl. 20:00

I efteråret 2018 turnerer Annika Aakjær med sit første one-woman show ENEBARN, og kommer alene rundt (med sin guitar) for at finde sin flok.

Annika Aakjær har udgivet 3 albums og har medvirket i teater succes’erne ‘Come Together’ og ‘Oliver med et tvist’. Derudover har Annika været med i filmen ‘Dirch’ og i DR’s julekalender ‘Julestjerner'.

Annika Aakjærs optræden har altid båret præg af at være en hybrid mellem musik og komik, og målet har altid været at få publikum til at grine og græde. Efter et par år med fokus på band koncerter er tiden nu blevet moden til at Annika endelig kaster sig over sit første regulære one-woman show.

Showet bærer titlen "Enebarn" og kommer bla. til at handle om at gå igennem livet med følelsen af at være alene. Og som altid vil det bære præg af Annikas evne til at balancere det ufatteligt triste med det tragisk og absurd-komiske, stadig centreret omkring Annikas sang og sangskrivning.

Spilledato & tid: 5. oktober kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 160 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser