Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Anders Kofoed – “Alt godt fra havet”

18. juni kl. 15:00

Gratis

Anders Kofoed fortæller om biologi den 18. juni kl. 15.00 i Taastrup Kulturcenter

Anders Kofoed fortæller om ”Alt godt fra havet”.

Anders Kofoed, der er kendt for sine ekspertudtalelser og udsendelser i både radio og TV, kan som ingen andre tryllebinde os med sine sjove og interessante historier fra dyrenes verden.

Han vil med sin store begejstring fortælle om ”Alt godt fra Havet”. Han har dykket ved Borneo, hoppet i vandet med hvidhajer, jagtet kæmpe havskildpadder – han har besøgt Mikkel Beha Erichsen og familien på deres jordomsejling og kunne her bl.a. fortælle om søpølser med analtænder, utrolige nøgensnegle, blæksprutternes kærlighedsliv, og et hav af andre historier, som han har samlet under vandet og fra sin medvirken til at flytte Danmarks Akvarium til Den blå Planet.

Vi griner, begejstres og undres når Anders fortæller. Der findes ikke kedelige dyr, og de færreste ved, som Anders Kofoed, alt det spændende der kan fortælles, som vi ikke var klar over.

Billetterne er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig ved at klikke på 'Køb billet' ude til højre.

Arrangør: Kul'tour

Spillested: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 18. juni kl. 15.00

Billetpris: Gratis (Tilmelding er nødvendig)