Anders Blichfeldt – Christmas Gospel 2019

12. december kl. 20:00

I julen 2019 er der lagt op til Danmarks festligste julekoncert med swingenede gospel versioner af klassiske julesange. Med et af landets bedste julebands, de sejeste gospelsangere og Anders i spidsen er der dømt jul, rock'n roll, liv og glade dage. I julen 2019 bliver der lagt ekstra vægt på gospelgenren, lige som der også bliver spillet et par helt nye julesange som Anders Blichfeldt har skrevet.

Anders' julekoncerter er ikke som de andre! Her er det festen og glæden ved musikken der sætter gang i julestemningen.

Andrews Sisters

Linda Andrews (X-Factor vinder) danner sammen med Nadia Nouamani gospelgruppen Andrews Sisters og vil, ud over at synge kor, give os fantastiske versioner af gospelklassikere og julesange.

Jønssons Fristelser

Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge sammen med bassisten Morten Maltesen.

Spilledato & tid: 12. december 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Nummererede siddepladser

12. december