Anders Blichfeldt – Alene på Scenen

2. maj kl. 20:00

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Spilledato & tid: 2. maj 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 250 kr. + gebyr

Pladser: Nummererede siddepladser