SØG EFTER EVENT GENRE

Anders Blichfeldt – Alene på Scenen

5. septemberkl. 20:00

KONCERT RYKKET FRA LØRDAG D. 2. MAJ 2020 TIL LØRDAG D. 5. SEPTEMBER 2020 FOR AT FOREBYGGE SMITTE AF CORONAVIRUS

I sit nye show ‘Alene på scenen’ tager Anders os med på sin livsrejse, både den musikalske og den personlige. Vi hører alle de sange vi kender fra tiden med Big Fat Snake, Anders’ soloudgivelser, samarbejdet med Elvis’ band, og fortolkningerne fra Toppen af Poppen 2019.

Anders fortæller om sin opvækst, om den svære vej til kærligheden, om turen til toppen af dansk musik, og om at skulle genopfinde sig selv igen og igen.

Det er sjovt, smukt, skørt, intimt og gennem musikalsk. Anders er alene på scenen med sine instumenter og elektroniske dimsedutter og leverer sjove, rørende og overraskende versioner af de sange vi kender og elsker.

Det er en nærværende fortælling om at turde ændre kurs væk fra det sikre, leveret af en fantastisk historiefortæller - og det er sange fremført af en af de bedste sangere vi har i Danmark.

Spilledato & tid: Lørdag d. 5. sept. 2020 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 270 kr. (inkl. gebyr)

Pladser: Nummererede siddepladser