Anders Agger – Sømanden, Helmig Og Heavy Agger

23. april kl. 19:00

DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber, forskelle og levet liv for så at veksle det til tv i bedste sendetid..

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande. Eller en krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går Hærvejen for at finde sig selv. Til foredaget vil Anders føre dig ind i kulissen til de seneste seersucceser som ”Indefra” og programmerne med Anne Hjernøe. Han vil fortælle om tvivlen og om de mange etiske overvejelser, der er, når man går helt tæt på andres liv.

Arrangør: AOF Vestegnen, FOF Københavns Omegn og Voksenundervisningens Samråd i HTK

Spilledato & tid: Torsdag d. 23. april 2020 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 - Dørene til salen åbner 18.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 175 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser