SØG EFTER EVENT GENRE

Anders Agger – Sømanden, Helmig Og Heavy Agger

3. septemberkl. 19:00

FOREDRAG RYKKET FRA TORSDAG D. 23. APRIL TIL ONSDAG D. 3. SEPT. 2020 FOR AT FOREBYGGE SMITTE AF CORONAVIRUS

DRs Anders Agger kommer rundt i landet. Og i verden. Der leder han primært efter fællesskaber, forskelle og levet liv for så at veksle det til tv i bedste sendetid..

Uanset, om det er en døende sømand på et hospice i Hvide Sande. Eller en krølhåret popsanger fra Aarhus, der pludselig går Hærvejen for at finde sig selv. Til foredaget vil Anders føre dig ind i kulissen til de seneste seersucceser som ”Indefra” og programmerne med Anne Hjernøe. Han vil fortælle om tvivlen og om de mange etiske overvejelser, der er, når man går helt tæt på andres liv.

Arrangør: AOF Vestegnen, FOF Københavns Omegn og Voksenundervisningens Samråd i HTK

Spilledato & tid: Torsdag d. 3. september 2020 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 175 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser