SØG EFTER EVENT GENRE

En aften med Thomas Warberg & Kasper Gross

9. marts kl. 20:00

Begivenhed Navigation

De sidste par år har Thomas Warberg gået rundt på sin egen comedy club i København og hygget sig foran et lille intimt publikum. Det har været shows på en times tid, der har handlet om alt mellem himmel og jord, og samtidig om absolut intet. Det har været uorganiseret, spontant og ikke mindst hysterisk sjovt, både for Thomas og for det københavnske publikum. Men nu har Thomas fået nok. Nok af København. Nok af café lattéer, speltmødre og FCK-bøller. Nok af tre timers myldretid, aggressive buschauffører og endnu mere aggressive duer. Han vil ud i Danmark! Ud og mærke suset fra Vesterhavet, og suset fra de tomme motorveje i Nordjylland. Mærke de dejlige kurver i det fynske landskab, og løbe skrækslagen fra de farlige kurver i de sønderjyske kvinder. Fryse sin røv i laser i Midtjylland, og fryse sin røv i laser på det vestsjællandske (det er generelt et koldt land). Derfor tager han til februar ud på en lille turné rundt i landet, sammen med en god ven og kollega der hedder Kasper Gross, laver de et show der er ustruktureret, usammenhængende og umanerlig urimelig sjovt! Og de håber at se jer derude.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 9. marts 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 150 kr. + gebyr