Abehånden

14. april 2021kl. 9:30 - 10:30

...det bankede på døren...

Velkommen til Mogens´ klasselokale anno 1988 og velkommen til Londons Abehånd anno 1888. André tager publikum med tilbage til sin skoletid og hans lærers evner som historiefortæller! Mogens kunne virkelig fortælle gysere, så klassen sad helt stille.

I denne forestilling rykker skuespiller og publikum tæt sammen i frydefuld gru, når André genoplever fortællingen om "manden" der finder en abehånd foran døren. Hvordan er den havnet dér? Den kan jo ikke selv ha´ banket på....!? Og hvad er det der kravler rundt på trappen midt om natten, imens manden prøver at sove? Og hvorfor er der altid frikvarter, når det er mest spændende?

Fortælling, teater, hygge, uhygge, fryd og frygt, lister sig på forunderlig vis sammen , når publikum selv trækker gardinerne for, slukker lyset og André forvandler sig til Mogens og fortællingen om Abehånden.

Sammen med publikum genoplever han gyset når manden hører lyde på trappen og sammen oplever de hvordan det føles at krybe tæt sammen når uhyggen breder sig. I mørket opdager publikum dét sammenhold og den frydefulde gru, som kun et godt gys kan give. Ryk tæt sammen til denne skræmmende teatergyser for mellemtrinnet!

Pernille Hermann, Helsingør dagblad:
Nu blander André Andersen sin lærer Mogens´herligt uhyggelige historie med tidsbilleder fra sin egen skoletid og ungerne melder tilbage med både grin og gys undervejs. Og han formår virkelig at engagere både børn og voksne i dramaet.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 14. april 2021, kl. 9.30