Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

ABBAcz

16. september kl. 21:00

Begivenhed Navigation

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvaus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - og dog….

Tjekkiet er kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse ! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup