• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Åbning af årets Kul’tour på Domhustorvet

2. juni kl. 15:00

GRATIS

Så skal hele byen swinge og feste med de kendte Shu-Bi-Dua numre, når Hardinger Band spiller på

scenevognen på Domhustorvet. Selvom Shu-bi-dua IKKE eksisterer mere, lever musikken i bedste velgående.

Hør sjove historier og masser af de kendte numre fra de mange Shu-Bi-Dua år. Der kommer sikkert også nogle sange, som aldrig kom med på pladerne.

De 3 originale Shu-Bi-Dua medlemmer og 2 af landets bedste musikere er klar til at indtage

scenen i Taastrup og fyre den af med de allerbedste, fedeste og sjoveste kæmpehits som Hvalen Hvalborg, Fed Rock, Stærk Tobak, Sex-Chikane og mange flere.

Kom og hør de kendte og ukendte Shi-Bi-Dua sange og hør historien om Danmarks største band fra ungdomsoprøret til årtusindskiftet. Grin, rock, fællessang og dansk musikhistorie med fuld tryk på totalunderholdningen.

Hardinger band:

Michael Hardinger