Åbne Værksteder i vinterferien

21. februar kl. 10:00 - 14:00

Kulturelt Samråd og Kulturhusene inviterer til åbne workshops og værksteder i vinterferien.

Lokale kunstnere og foreninger står for aktiviteterne, hvor man fx. kan deltage hos træværkstedet og snitte et skib eller lave et fuglehus. I Tekstilværkstedet kan du prøve kræfter med tekstilkunst og profilbilleder, i det keramiske værksted er der mulighed for at dreje og forme figurer og i billedkunstværkstedet arbejdes der med akrylmaling. Der vil også være mulighed for at kaste sig ud i både danseworkshop eller sangworkshop.

Så hvis du er nysgerrig på det kreative så læg vejen forbi Medborgerhuset i vinterferien.
For børn ml. 4-13 år ifølge med voksne. Værkstederne bliver fyldt op efter først til mølle princippet på dagen.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 19. og d. 21. februar 2020, kl. 10-14.
Billetpris: gratis

21. februar