• Denne begivenhed er allerede afholdt.

A Tribute to Nirvana (AFLYST)

10. november kl. 20:00

90’ernes helt store Grunge rock band Nirvana er igen at opleve i form af det danske Grunge rock band Closeminded, med Kim Munk, forsanger fra The Broken Beats ved roret.

Man kommer ikke meget tættere på, det er næsten som om man var der, der i 90’erne i klubberne med sved, tumult og ikke mindst sammenhold og enighed om at nu skulle der splittes noget ad - når nu verden alligevel, var så fucked!! Man kan vist ikke sige at verden, er blevet mindre rundt på gulvet, og netop derfor er der alt mulig grund til at kigge forbi og genhøre hits som Smells like teen spirit, In Bloom, Come As U Are, Heart-Shaped Box m.m. Så noget af alt den frustration over dumme højtstående mennesker som ødelægger vores smukke planet med krige og forurening, kan komme ud af vores indre for en enkelt time. En dag vil de vågne og se at jorden VAR paradiset.

Velkommen til Nirvana.

Spilledato & tid: 10. november 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 150 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede ståpladser

Der vil være enkelte siddepladser til koncerten, men det er efter først-til-mølle princippet.