4EVER

11. marts 2021kl. 9:30 - 10:30

*REUMERT-vinder 2014: Årets Børne/-ungdomsforestilling*
4 EVER er en musikalsk teaterfortælling om fire unge mænd, hvis skæbne blev beseglet en frostklar vinterdag. Den dag, hvor de som 4 små drenge udfordrede døden.
En oplevelse, som mærker dem dybt og knytter dem til hinanden - for altid.
4 EVER er en eviggyldig og universel historie om venskab - på godt og ondt. En tankevækkende forestilling om livsvalg og loyalitet, hvor alle vil genkende og kunne spejle sig i noget hos de fire drenge, Deep, Mini, Ice og Shine.
En forestilling om livsvalg, loyalitet og de omkostninger der følger med ubrydeligt venskab.

Anmelderne skrev:

"Det er aktuelt, og det er ungdomsteater, når det er bedst! (...) materialet er intet mindre end sublimt (...) Hvor ville jeg ønske, at jeg havde oplevet denne forestilling, da jeg selv gik i skole. (Kathrine Lemmeke Madsen, Den 4. Væg)

★★★★★★ "En aller helvedes god tekst og historie (...) Jeg tror aldrig at jeg har oplevet en målgruppe som dagens publikum overgive sig så åbenlyst på alle måder." (Michael Hansen, Kulturleben)

★★★★★★ "Mere kras end den barskeste dokumentarfilm (...) ikke langt til Bjarne Reuters Zappa" (Anne Middelboe Christensen, Teateravisen)

★★★★ "En tekst som både rummer elegance, humor og dimensioner" (Kirsten Dahl, Aarhus Stiftstidende)

★★★★★ "4 EVERs styrke ligger ikke kun i sin veksling mellem humor og alvor i skildringen af livshistorien, men også i det nuancerede blik på hvorfor man som unge forbliver i en særlig type venskab" (Ungt Teaterblod)

★★★★ "Jeg blev grebet af personkarakteristikkerne, af den rappe og rå tone i fortællingen og den sensitivitet de følsomme øjeblikke blev skildret med." (Kulturnyt)

Sted: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 11. marts 2021, kl. 9.30