Chris Minh Doky Trio

24. februar 2021kl. 20:00

Den verdensberømte danske jazzbassist og komponist Chris Minh Doky giver intim triokoncert den 24. feb. 2021 i Taastrup Teater & Musikhus.

Siden han som 6-årig begyndte at spille klaver, har musikken været en afgørende del af Chris Minh Dokys liv. Han skiftede senere til bas og flyttede i en ung alder til New York, hvor han uddannede sig og arbejde sammen verdensnavne som Mike Stern, John Scofield, Ryuichi Sakamoto og David Sanborn.

Som 51-årig kan Chris Minh Doky se tilbage på en imponerende og alsidig karriere, der bl.a. har budt på Grammy-nomineringer, en række internationale album (bl.a. på det legendariske Blue Note-label), medlemskab af jazzfunk-supergruppen The Electric Nomads, adskillige samarbejder med hans bror Niels Lan Doky, klassiske kompositioner og arbejde med salmer og den danske sangskat i trioen New Danish Jazz samt et ridderkors.

Den 24. feb. 2021 giver han prøver på sit bredtfavnende talent, når han gæster Taastrup Teater & Musikhus i front for Chris Minh Doky Trio.

Spilledato & tid: Onsdag 24. feb. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 170 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser

24. februar 2021